Web design
Επιθεώρηση
Εκπαίδευση
Πιστοποίηση

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σελίδα προβολής

Σχεδιασμένο ειδικά για εσάς, που αντιπροσωπεύει πλήρως την επιχείρηση σας. Κύριος σκοπός της, η ανάδειξη της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, που θα κάνει την διαφορά στον ανταγωνισμό. Κατάλληλο για εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες.

Θα χρειαστεί να κάνουμε μια συνάντηση, είτε διαδικτυακά είτε στο χώρο σας αν δεν είστε εξοικειωμένοι με διαδικτυακές συναντήσεις, για να συζητήσουμε για το περιεχόμενο και τις λειτουργίες που θέλετε να έχει η ιστοσελίδα σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο , μπορούμε να σας προτείνουμε εμείς.

Αφού καταλήξουμε, θα κοστολογήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας προσφέροντας την καλύτερη δυνατή τιμή. Ταυτόχρονα θα θέσουμε μαζί και το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας.

Αφού κλείσουμε την συμφωνία, προχωράμε στο επόμενο βήμα.Τώρα πρέπει να ασχοληθούμε με τη συγκέντρωση του υλικού. Μέσω e-mail θα μας αποστείλετε όλες τις φωτογραφίες και τα κείμενα που θέλετε να προβάλλονται στην ιστοσελίδα στις γλώσσες που επιθυμείτε. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να μας παραχωρήσετε τέτοιο υλικό, αναλαμβάνουμε εμείς την δημιουργία του αφού το κοστολογήσουμε.

Το επόμενο βήμα αφορά την σχεδίαση της ιστοσελίδας και τον προγραμματισμό της.Αφού έχει “στηθεί” η ιστοσελίδα σας είναι η ώρα για να σας την παρουσιάσουμε και να πλοηγηθούμε σε αυτή. Θα εξετάσουμε μαζί ότι όλα δουλεύουν όπως πρέπει.Τέλος θα ολοκληρωθεί η κοινοποίηση της ιστοσελίδας σας. Είμαστε στον αέρα και μετά από λίγες μέρες θα μπορείτε να βρίσκετε την σελίδα σας στη μηχανή αναζήτησης της Google.

Σελίδα e-shop

Το απαραίτητο εργαλείο της σύγχρονης αγοράς. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει την δημιουργία μιας ιστοσελίδας online καταστήματος που αναδεικνύει τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο. Ταυτόχρονα, είναι φιλική και ευέλικτη.

Ακολουθούμε τα ίδια βήματα με την ιστοσελίδα προβολής.

Εκπαίδευση

Μπορούμε να παρέχουμε την απαραίτητη εκπαίδευση σε εσάς ή ο προσωπικό σας για τη διαχείριση του ιστότοπου σας. Η κατασκευή είναι σε σύγχρονο περιβάλλον ώστε να μη χρειάζονται γνώσεις προγραμματισμού.

Οι σελίδες κατασκευάζονται σε CMS. Η ορολογία αυτή έχει μπει στη γλώσσα καθενός που έχει χρειαστεί να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα είτε την κατανοεί πλήρως είτε όχι. Ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (στα αγγλικά content management system – CMS) είναι το λογισμικό εκείνο που βοηθά το χρήστη να διαχειρίζεται την ιστοσελίδα του και να την παρουσιάζει σωστά στο διαδίκτυο.

Αυτό που ένα CMS κάνει είναι να αυτοματοποιεί κάποιες διαδικασίες που γίνονται επαναλαμβανόμενα και να διευκολύνει κάποιες άλλες ώστε να  μη χρειάζονται τεχνικές γνώσεις για να υλοποιηθούν. Και, φυσικά, όσο μεγάλο και πολυποίκιλο είναι το internet άλλο τόσο πολλά και με ποικιλία δυνατοτήτων είναι τα CMS του.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να σας στείλουμε προσφορά:

Ερωτηματολόγιο κατασκευής ιστότοπου

ΟΝΟΜΑ – ΕΠΩΝΥΜΙΑ(Required)
Υπάρχει διαθέσιμο υλικό για την ιστοσελίδα; Π.χ. Κείμενα, φωτογραφίες, λογότυπο, κ.τ.λ.(Required)
Θέλετε η ιστοσελίδα σας να είναι δυναμική; Επιλέξτε "ΝΑΙ", εάν θέλετε να έχετε πίνακα διαχείρισης με τη δυνατότητα επεξεργασίας της ιστοσελίδας σας.(Required)
Θέλετε η εισαγωγή υλικού να γίνει εξ'ολοκλήρου από εμάς; Επιλέξτε "ΝΑΙ", εάν θέλετε να εισάγουμε εμείς όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στην ιστοσελίδα σας.(Required)
Θέλετε η ιστοσελίδα σας να έχει παραπάνω από μία γλώσσες; Π.χ. Ελληνικά, Αγγλικά κ.τ.λ.(Required)
Θέλετε να σας κατασκευάσουμε σελίδες σε κοινωνικά δίκτυα; Π.χ. Facebook, Twitter, Google+, YouTube, κ.τ.λ.(Required)
Η ιστοσελίδα σας θα περιέχει εξειδικευμένη φόρμα επικοινωνίας; Π.χ. με επιλογή από λίστα εκδρομών, τοποθεσίες, ώρες κ.λ.π.(Required)
Η ιστοσελίδα σας θα περιέχει εγγραφή μελών & θα περιέχει εγγραφή σε ενημερωτικό φυλλάδιο (Newsletter);(Required)
Θέλετε η ιστοσελίδα να περιέχει χάρτη της τοποθεσίας σας (Google maps);(Required)
Θέλετε η ιστοσελίδα σας να περιέχει σελίδα Άρθρων (BLOG);(Required)
Πόσες σελίδες, προϊόντα ή υπηρεσίες θα έχει η νέα σας ιστοσελίδα; Έως 10, έως 50, 50+(Required)
Παρακολούθηση Επισκεψιμότητας(Required)
Push Notifications(Required)
Δυνατότητα Booking (Ραντεβού κλπ)(Required)
Ενσωμάτωση Live Chat / Messenger(Required)
Η εταιρία σας έχει ορίσει πολιτική απορρήτου σύμφωνα με τον GDPR για την προστασία των προσωπικών δεδομένων;(Required)
Max. file size: 64 MB.
Privacy(Required)